3 weken Cambodja of met Laos?

Discussie in 'Laos' gestart door Farah, 2 okt 2014.

 1. Farah

  Farah New Member

  Lid geworden:
  2 okt 2014
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo, wij hebben 3 weken de tijd om te reizen, We twijfelen nog of we alleen naar Cambodja gaan of dit combineren met Noord Laos en misschien Zuid Laos. Dan een vlucht van Luang Prabang naar Pakse. Is de afwisseling juist leuk en heeft Laos zoveel meerwaarde of geeft 3 weken Cambodja ook genoeg afwisseling. Hoop dat iemand ons kan helpen in deze twijfelende periode
   
 2. GL15

  GL15 New Member

  Lid geworden:
  11 feb 2015
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  3 weken is niet lang voor de 2 landen maar is absoluut mogelijk als je goed plant. Wellicht is het volgende mogelijk:

  12 dagen in Cambodja (Phnom Penh en Siem Reap/ Angkor)

  dan vliegen naar Vientiane voor de laatste 9 dagen in Laos. 1 dag of 2 dagen Vientiane en dan 3 dagen Vang Vieng (omgeving is prachtig en het is maar 4 uur ten noorden van Vientiane). Dan een flink busreis door de prachtige bergen naar Luang Prabang waar je dan nog een paar dagen kunt genieten van deze geweldige plaats en omgeving alvorens vanuit daar naar Bangkok te vliegen voor de terugreis.

   
 3. Globaltraveler

  Globaltraveler New Member

  Lid geworden:
  4 feb 2015
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Je zou even contact kunnen opnemen met Giang Nguyen. Zij is een lokale reisprofessional in Vietnam, maar ook werkzaam in Laos en Cambodja. Omdat zij ter plekke woont kan ze je als beste adviseren en je kunt haar vrijblijvend om advies vragen. Zij is verbonden aan een lokaal agentschap, waar je reizen naar Cambodja, Vietnam en Laos kan boeken en ze spreken er ook Nederlands, wat communiceren makkelijk maakt. Ze is een van de professionals op TravelMoodz.com een platform dat reizigers rechtstreeks verbindt met lokale gidsen/professionals. Dit is de link naar haar profiel:

  http://www.travelmoodz.com/nl/reisprofessional/giang-nguyen

  Succes met alle voorbereidingen!
   

Deel Deze Pagina