Fantastische tandarts

Discussie in 'Istanbul' gestart door b.ahrens@kabelfoon.nl, 18 jan 2006.

 1. b.ahrens@kabelfoon.nl

  Lid geworden:
  18 jan 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Wij zijn dit jaar voor de 9e keer in turkije geweest dit jaar en vorig jaar zijn we in marmaris geweest, een fantastische plaats met zijn mooie boulevard , winkeltjes en restaurants.
  vorig jaar zijn we in caprice beach geweest, en dat was een ongelukkige vakantie geweest.
  omdat mijn zoon van 12 jaar daar op een verschrikkele manier is komen te vallen van een glijbaan, daardoor had hij van zijn bovengebit verschillende tanden afgebroken en 3 tanden en kiezen waren eruit, dus je begrijpt dat dat een drama was, nota bene op de 2e dag en we bleven daar 3 weken.
  in het ziekenhuis zijn we daar geweldig geholpen.

  Maar nog beter bij de plaatselijke tandarts Tufan Terzcan wat een geweldige man is dat, hij speelde zo op mijn zoon in dat hij na een kwartier weer kon lachen.
  Ooit weleens een tandarts meegemaakt die voor zijn patienten gaat zingen en gitaar spelen. We hebben daarna ook regelmatig contact gehouden via de telefoon en msn.

  Dit jaar zijn we dus weer naar marmaris gegaan, en natuurlijk weer de tandarts opgezocht, een paar keer thuis bij hem gegeten, en regelmatig wat gedronken in zijn praktijk.

  Ook ik heb dit jaar bij hem in de stoel gelegen, maar niet door een ongeluk hoor ik heb allemaal kronen laten zetten in mijn ondergebit 14 nieuwe tanden en kiezen binnen een tijdsbestek van 10 dagen.

  Dus wie nog plannen heeft om kronen te laten zetten, ik kan je verzekeren dat hij echt een goede tandarts is en zijn hart op de goede plaats heeft, en voor de prijs hoef je het niet te laten. En het mooie er van is nog dat als je een aantal tanden of kiezen laat doen betaald hij je ticket ook nog!!
  Nou als je interesse hebt mail mij maar dan krijg je zijn gsm nummer. b.ahrens@kabelfoon.nl

  Istanboel is een mooie stad met zijn vele oude gebouwen en de beroemde blauwe moskee, als je in Istanboel bent is het zeer de moeite waard om deze te bezoeken.
  Ik ben hier in januari 2006 geweest daar verbleef ik bij een tandarts ( Tufan Tezcan) ik hem heb in Marmaris ontmoet nadat mijn zoon daar een ongeluk heeft gehad en hij mijn zoon op een geweldige manier heeft behandeld, zo kundig en vriendelijk. We zijn het jaar daarop teruggegaan naar marmaris om hem weer te ontmoeten, ik heb daar kronen laten zetten, 14 stuks aan de onderkant.
  En in december 2005 is hij verhuist naar Istanboel daarom was ik ook in januari in Istanboel, ja je zult het al raden... inderdaad daar heb ik de bovenkant laten doen en ik kan je zeggen het voelt zo fantastisch goed, nooit meer pijn aan mijn tanden.
  Mocht je zelf plannen hebben om kronen te laten zetten ga dan naar deze tandarts, ik durf m'n handen ervoor in het vuur te steken dat het er perfect uitziet (zie foto's) en als je een redelijk aantal kronen neemt wordt je ticket ook nog betaald door hem.
  Deze tandarts is een zeer kundige man op het gebied van kronen zetten, maar pas wel op bij wie je het laat doen, er zit nogal verschil in de kwaliteit van de kronen, hij gebruikt echt 100% porselein A kwaliteit dat wordt geimporteerd vanuit duitsland.
  Want er staan genoeg advertentie's op internet om kronen te laten zetten in Istanboel maar daar wordt het porselein gemengt met kunststof dus pas daarvoor op want na 5 jaar kun je alles eruit halen.
  Nou mocht je plannen hebben, er staan hier wat foto's van mijn gebit ervoor en er na, ik heb ook een aantal foto's van deze tandarts en zijn praktijk.
  Deze man is een geweldige vriend van ons geworden, hij is alleraardigst en vooral eerlijk, mocht je vragen hebben dan kan je mij gerust bellen 06-22470463
  TufanTezcan tel: 0031- 216 478 31 09

  Bagdat CadNo:258D:6 tel: 0031 - 216 478 00 11
  Caddebostan Istanbul Mob:0090- 532 455 36 64

   
 2. A de weerd

  A de weerd New Member

  Lid geworden:
  27 aug 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  graag zou ik en mijn vriendin meer informatie willen. wij zijn van plan om in januarie naar turkije te gaan om ons gebit te laten doen. ook zouden wij een prijs opgave willen hebben en of wij de reis apart moeten boeken. met vriendelijke groet, annelies
   
 3. Debby@mijn-kind.nl

  Debby@mijn-kind.nl New Member

  Lid geworden:
  1 feb 2007
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  graag zou ik ook wat meer informatie willen ontvangen. Ik zit er namelijk ook aan te denken op naar turkije te gaan om daar mijn gebit te laten doen.

  Verder zou ik ook graag een prijs indicatie ontvangen.
  met vriendelijke groet
  debby
   
 4. Chris en Heleen

  Chris en Heleen New Member

  Lid geworden:
  16 mei 2007
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Ondertussen zijn wij geweest! Chris heeft nieuwe kronen en een brug laten zetten, hij heeft nu weer een prachtige smile!!!! en inderdaad Bart het is een vriendelijke fijne dentist, die vakkundig werkt en een mooie prijs maakt, waar je in Nederland dit alles niet voor kunt doen. bekijk zijn site! www.tufantezcan.com
   
 5. minoes24

  minoes24 New Member

  Lid geworden:
  16 mei 2007
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo!
  Kan iemand mij er iets meer over vertellen?
  Boek je je reis en hotel zelf? Hoe weet je waar je dit het beste kan doen?Hoe zit het met de taal? Wat zijn de prijzen?
  Hoe is de behandeling van een kroon? Hoeveel dagen heb je nodig??
  Wil heel graag 6 a 8 kronen laten plaatsen en wil dat dit najaar doen (2007).
  Kan iemand mij helpen?
   
 6. Marlies Ulenbelt

  Marlies Ulenbelt New Member

  Lid geworden:
  17 mei 2007
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  ONTDEK ISTANBUL! Voor informatie over groeps- en themareizen naar Istanbul kunt je mijn website bezoeken;groepsreizenistanbul.nl
   
 7. wcjdevos@hotmail.com

  Lid geworden:
  28 mei 2007
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  chris en heleen zou je ons het adres van de tandarts kunnen geven , we gaan dr ook heen. Wij zijn ale eens in kusadasi geweest bij de tandarts maar willen nu naar Istanbul
   
 8. Orchidee

  Orchidee New Member

  Lid geworden:
  4 sep 2007
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  ken ook een heel goede tandarts in Istanbul. Turkije! Hij spreekt nederlands! Hij heeft mij vorig jaar geholpen en implantaten (Duits fabrikaat) geplaatst. Heel betrouwbaar, goede garantie en eenderde van de prijs in Nederland!Hij werkt in Tandheelkundig (Amerikaans) Ziekenhuis, maar heeft ook een privepraktijk. Praktijk Istanbul!Hij heeft deels in Duitsland gestudeerd en in Amsterdam gewerkt. Lees maar verder op zijn web site! http://www.praktijkistanbul.com
   
 9. ali-donmez

  ali-donmez New Member

  Lid geworden:
  7 mrt 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  ik woon in antalya.ik werk in tourisme als reisleider.mn neef is tandarts in antalya.vorige jaar zijn paar klanten van mij bij hem geweest.ze lieten 14 kronen laten maken.ik begeleid ze naar tandarts.voor zeer lage prijs,als je vergelijkt met nederland.
  heeft iemand interesse?stuur mij een emailtje.krijgt u binnen 2 dagen antwoord.ali-donmez@live.nl de groeten.

   
 10. sambeo

  sambeo New Member

  Lid geworden:
  17 mei 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik heb mijn gebit in april 2008 laten behandelen bij tandarts Erdal (voornaam) eigenaar en oprichter van Tandartspraktijk Istanbul, een nederlands sprekende, zeer kundig man met liefde voor zijn vak. Hij is verbonden aan het Universiteits Ziekenhuis in deze stad en volgt de nieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Daarnaast behandelt hij buitenlandse patiënten omdat hij zijn know how ten volle kan toepassen. Het belangrijkste verschil met Nederland is dat er van te voren, mede aan de hand van een OPG foto en jou eigen wensen, een behandelplan wordt opgesteld. Hierdoor weet je precies wat er gaat gebeuren en wat de kosten bedragen. Iets waar in Nederland nog al geheimzinnig over wordt gedaan. De gebruikte materialen zijn exact dezelfde die in Europa (Nederland) worden gebruikt en zijn dus van hoge kwaliteit. Ook de apparatuur is hypermodern. Een lazer-boor is in iedere tandartspraktijk die zich serieus neemt in Istanbul (Turkije) aanwezig (in Nederland zijn er op dit moment maar 7 in het hele land) . De hygiëne is uitstekend, je draagt zelfs plastic wegwerp hoesjes over je schoenen in de tandartspraktijk en de behandelkamer ziet er hetzelfde uit als hier. Verder is de begeleiding en de behandeling door alle verdere medewerk(st)ers ontzettend hartelijk en vriendelijk.

  Zelf ben ik het prototype van een angstpatiënt, maar ik heb me niet eerder zo veilig gevoeld bij een tandarts. De behandeling wordt verzorgd door een tandartsenteam van verschillende specialisten die ieder hun eigen vakgebied hebben. Afhankelijk van jou behandeling wordt bekeken welk van de specialisten er moeten worden ingeschakeld. Wat ik helemaal fantastisch vond was de begeleiding van het hotel naar de praktijk.

  De regeldame van tandarts Erdal, Mariette, de Nederlandse dame die in Istanbul woont, geeft niet alleen zeer snel uitstekende telefonische informatie als je haar belt of mailt vanuit Nederland, maar begeleidt patiënten gedurende de behandeling op een lieve en vriendelijke manier en weet bovendien heel veel van de cultuur van Istanbul.
  Bovendien is zij zeer betrokken bij de patiënten. Ik vond het heel erg prettig dat alles in het Nederlands besproken kon worden, dat geeft in zo’n ver vreemd land een vertrouwd gevoel. Allereerst ben ik natuurlijk naar Istanbul gegaan vanwege de lage kosten. Voor de totale behandeling incl. 17 kronen, waarvan een deel op 2 bruggen, was ik E 3200,- kwijt en alles was binnen 10 dagen in kannen en kruiken. Het resultaat is fantastisch en ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. De hartverwarmende vriendelijkheid en de manier waarop ik ben ontvangen en behandeld zal ik nooit vergeten. Hij is tevens specialist op het gebied van implantaten. Voor info en contact zie www.praktijkistanbul.com
   
 11. G�n�l Bodur

  G�n�l Bodur New Member

  Lid geworden:
  26 jun 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Dag mensen,

  Ik zie dat er aantal personen tussen jullie zitten die opzoek zijn naar een tandarts in Istanbul.
  Ik kan jullie het garantie geven dat clinicanatolia een van het beste tandarts praktijk is in Istanbul.

  IK reis persoonlijk samen mee met mensen die vanuit Nederland naar Istanbul gaan voor het klinik. Dus kwa taal zullen jullie geen moeite hebben.

  Voor meer informatie over prijzen kunt u bellen of mailen.

  Ik beantwoord u vragen zo snel mogelijk.

  Telnummer: 0610506308
  mail: contact@clinicanatolia.com
   
 12. conny

  conny New Member

  Lid geworden:
  4 aug 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  ikzelf ben in kayseri geweest deze tandarts spreek wel engels maar geen nederlands ik heb voor 6 kronen maar 650 betaald en ik ben vreselijk goed geholpen, ben erg bang normaal gesproken maar ik had zo'n last van mijn tanden dat ik wel moest het enigeprobleem in ned was dat ik niet genoeg geld er voor had , nu heb ik alle 6 mijn tanden laten maken waar ik in ned maar 1tje van had kunnen maken , ik heb zelf een ticket gekocht en ben bij de fam van mijn man gebleven , ga je buiten de zomer om dan kost het je bijna niets ik ben erg blij en tervrede met mijn tanden door ziekte braken mijn tanden en kiezen af , ik had wel gelzen over div tandreizen maar ik heb daar persoonlijk iemand naar toe gestuurd om te laten kijken of het allemaal wel klopte toevallig komt mijn man uit de buurt van kayseri en hij heeft daar nog fam vandaar maar ik ben zo vreselijk blij dat ik heb het laten doen het zijn geen gekke witte hoeden wat je wel eens leest maar keurige kronen die geweldig passen en op kleur zijn ik ben in ieder geval erg tevrede en heb ook gewoon garantie ga ik volgend jaar weer op vakantie kan ik gewoon op controle komen
   
 13. ellyzar

  ellyzar New Member

  Lid geworden:
  25 jul 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Inderdaad waar
  de prijzen voor kronen en implantaten in Turkije zijn beduidend lager dan in Nederland.
  Het grote voordeel is ook dat dit in een korte tijd kan gebeuren.
  Binnen een dag of 5 of een week kan je hele gebit opgeknapt worden en pijnloos.
  De techniek daar is veel moderner.
  De klinieken zijn heel hygienisch.
  Wij organiseren groepsreizen naar een van de beste klinieken in Istanbul.
  zie website van Group Dent
  Voor verdere informatie kunt U ons ook mailen info@finaldental.com
   
 14. Natascha Leıjtens

  Lid geworden:
  21 sep 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Nou Bart ben blij dat ik je forum heb gelzen hier. Ben nu zelf op dit moment in Turkije bij de tandarts Tufan Tezcan in Istanbul. We zijn vandaag begonnen met het slijpen van me tanden en ik moet zeggen dat ik me nog nooit zo op me gemak heb gevoeld als vandaag. Wat een vriendelijke en zorgzame man is het!!!!!!
  We gaan er elke dag een beetje aan werken en zodra ik klaar ben hier en in Nederland zal ik er de rest over vertellen met foto's erbij want die maak ik namelijk ook zodat iedereen het kan zien.
   
 15. swee-ty-26

  swee-ty-26 New Member

  Lid geworden:
  27 sep 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Nou daar ben ik weer maar nu ben ik terug in NL met een perfect en mooie smile!!!!!!!!
  Ben heel blij dat ik het forum van Bart heb gelezen en dat ik de stap heb genomen om het te laten doen. Ben er een week geweest en heb kronen laten zetten met drie bruggen. En wat een vriendelijke en zeer netten man is het. Echt een man waar je je gelijk op je bemak bij voelt. Dus mensen als jullie interesse hebben en jullie zijn ook benieuwd na hoe het is geworden, kunnen jullie een bericht achter laten op me emailadres en dan zal ik jullie de foto's in een mail aan jullie door mailen. U kunt ook altijd even een kijkje nemen op zijn website en dat is : www.tufantezcan.com.

  En mijn emailadres is: swee-ty-26@live.nl het is aape staatje live.nl
   
 16. happyy_22

  happyy_22 New Member

  Lid geworden:
  8 okt 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  na enig gegoogle heb ik deze site(FORUM)gevonden, en heb gelijk een mailtje naar Dr Tufan gestuurd, in de hoop dat ik ook een berichtje terug krijg... ik ben benieuwd natascha hoe het is gegaan bij je... veel pijn? is het mooi. kan niet wachten om je foto's te zien...
   
 17. Isabel van der Valk

  Isabel van der Valk New Member

  Lid geworden:
  9 jan 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  hallo,
  ik ben OOK heel erg tevreden over mijn tandartsbehandeling in istanbul. Ik ben met medical travel service geweest en kan dit echt iedereen aanraden. Ik heb nog nooit zo'n aandacht van de tandarts gehad tijdens de tandarts behandeling. Hij vroeg steeds of ik iets voelde, of ik het nog uithield, etc..
  En het resultaat: Geweldig!! en dan te bedenken dat dit maar voor een fractie van de nederlandse kosten is gebeurd. Voor meer info, lees mijn ervaring op: www.medicaltravelservice.nl/tandarts/ervaringen-tandarts-behandeling/
  Groetjes, Isabel van der Valk
   
 18. weinberg56

  weinberg56 New Member

  Lid geworden:
  27 mrt 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Halo, ik ben 1 week terug uit Istanbul. en ben ook bij tandarts TUFAN TEZCAN geweest.(nadat ik hier op het forum zulke goede berichten had gelezen over hem.)De eerste dag van mijn bezoek aan hem voelde ik mij al meteen op mijn gemak, wat een aardige rustige geduldige man.!!Ik heb in 9 dagen tijd bovenin 11 kronen(op 3 bruggen) laten plaatsen, en onderin 6 kronen.En nog nooit heb ik zo weinig pijn gevoeld, bij een behandeling.Ik heb maar 3 nachten 1 paracetamolletje genomen, en dat was eigenlijk meer nog om een beetje door te slapen.Dus ik kan deze tandarts iedereen aanraden, hij is zeer vakkundig en neemt alle tijd voor je.(hij spreekt engels)
  Als je meer info wilt hierover kun je mij gerust mailen op :weinberg56@hetnet.nl
   
 19. stevens p

  stevens p New Member

  Lid geworden:
  17 mei 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  hallo,
  ik ben op zoek naar een tandarts of tandkliniek in de omgeving van antalya voor implantaten bovenkaak te laten plaatsen ik vertrek a.s.woensdag20mei2009 heeft er iemand een adres en informatie van een goede tandarts of tandkliniek in antalya
  mvrgr,
  priske
   
 20. annebeerts

  annebeerts New Member

  Lid geworden:
  3 aug 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi allemaal,
  ik wil graag in istanbul porceleinen facings laten plaatsen.
  bij welke tandarts kan ik het beste terecht?
  Anne
   

Deel Deze Pagina