Geld kwijt in Bulgarije -LET OP BIJ AANKOOP VAN VASTGOED

Discussie in 'Bulgarije' gestart door brabus, 27 feb 2010.

 1. brabus

  brabus New Member

  Lid geworden:
  27 feb 2010
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Zijn er nog mensen die hun geld zijn kwijtgespeeld bij de aankoop van vastgoed in Bulgarije. Wij dachten het veilig te spelen door via een Belgische makelaar te kopen maar helaas. Wij hebben 90% voorschot betaald voor aankoop van een nieuwbouwproject aan de kust. Ondertussen is duidelijk dat dit project nooit zal gebouwd worden. Toch weigert de Bulgaarse projectontwikkelaar (met wie wij uiteindelijk de verkoop hebben afgesloten) BGP Services ons terug te betalen. Hij probeert ons allerhande andere projecten aan te smeren mits betaling van extra geld. Hiervoor hebben wij geen interesse. Wij willen alleen ons geld terug. Heeft er iemand ervaring op dit vlak of contacten met betrouwbare Bulgaarse advocaten? Alle hulp is welkom.
   
 2. Ronnie Marynissen

  Ronnie Marynissen New Member

  Lid geworden:
  27 feb 2010
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Beste Lex,
  ... en iedereen die het kan aanbelangen !
  Bulgarije is een fantastisch land en wij zijn hier dolgelukkig en samen met ons de ondertussen steeds talrijker wordende belgische gezinnen die hier in het noordoosten van Bulgarije een oude hoeve lieten verbouwen. Ook al hebben wij ons zelf een paar jaar geleden laten ringeloren door een hollander uit Wijchen bij de aankoop van vastgoed in Bulgarije, willen wij, wat we leerden uit onze ervaringen terzake, graag meedelen. 1. Kom ter plaatse kijken (Wizzairtickets zijn voordelig) 2. Doe niets zonder een bij landgenoten gekend managementburo ter plaatse 3. Doe niets zonder een notaris - zelfs niet voor een eenvoudige volmacht 4. Alleen bij notaris geregistreerde contracten in de Bulgaarse taal zijn geldig in Bulgarije incluis de verklaring van een beƫdigde tolk voor de vertaling van het contract of akte 5. Beding een betalingsstappenplan 6. Doe niets zonder officiƫle vergunningen : afbraak, verbouwing, bestemmingswijziging,... 7. Zorg dat u goed staat met de lokale bugemester - al zal dit voor de regio van Varna niet echt kunnen...
  Meer info kan u eventueel krijgen bij yoana@topbulgarianrealesate.com
  Succes !
   
 3. Bas10

  Bas10 New Member

  Lid geworden:
  1 apr 2010
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Lex,

  Wij hebben hetzelfde project gekocht en betaald en dezelfde narigheid.
  Wij proberen in contact te komen met meerdere gedupeerde om te kijken of we iets kunnen bereiken. Kun je ons een email geven zodat we hier verder over kunnen praten?

  Mvrgr Bas
   
 4. Henk Bulgaria

  Henk Bulgaria New Member

  Lid geworden:
  14 sep 2014
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Beste gedupeerden. Wij zijn Nederlanders, woonachtig in Bulgarije (Bourgas) Wellicht kunnen wij U, gedupeerden, helpen. Wij hebben ervaring met internationale incasso's en hebben inmiddels in Bulgarije een netwerk opgebouwd om zodoende gedupeerden optimaal te kunnen ondersteunen. Wij hebben ook de Bulgaarse juridische kennis in huis om oplichtingspraktijken optimaal aan te pakken.

  Neem gerust contact op voor meer informatie.
  Tot gauw
  Henk ter Beek
  henk2302@gmail.com
   

Deel Deze Pagina