Goedkoop bellen naar Brasil

Discussie in 'Fortaleza' gestart door paul@vanlankveld.nl, 13 dec 2005.

  1. dududu1976@yahoo.com.br

    Lid geworden:
    11 dec 2005
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Andere Eddie in het spel, Rap...

    Dan weet je dat...gr Eddie
     
  2. Theo Z

    Theo Z New Member

    Lid geworden:
    18 jan 2006
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Marco, klopt. Echter als je naar een mobiel nummer belt wordt het 19,5 cent per minuut. IK kijk er ook regelmatig naar.
     
  3. volmer7

    volmer7 New Member

    Lid geworden:
    31 jan 2006
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    bedankt rap,
    misschien dat je dit ook weet omdat ze het bij kpn niet eens weten.
    1.ik bel vanuit nederland met vast of mobiel naar brasil,zijn de kosten dan voor mij of is dat tot de grens.
    2.als ik in brasil zit en iemand uit nederland belt naar mijn mobiel is dat volgens mij tot de grens en de rest van de kosten is voor mij.
    3.als je in brasil belt naar locale nummers van de dames gaat dat dan ook via nederland?
    misschien kan jij antwoord geven.
    bedankt
     
  4. volmer7

    volmer7 New Member

    Lid geworden:
    31 jan 2006
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    oja sorry hoor maar er was al een eddie hier dus dan ben ik eddie 2 om verwarring te voorkomen.
     
  5. Veger & Blik

    Veger & Blik New Member

    Lid geworden:
    19 okt 2005
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Eddie 2 het volgende:

    1 - Kosten voor jou, als jij vanuit NL naar BR belt naar een BR nummer.
    bellen vanaf vast of mobiel maakt niet uit.
    2 - Kosten tussen NL en BR voor jou, als iemand vanuit NL naar jouw NL mobieltje belt terwijl jij in BR zit.
    Dit zijn dus erg kostbare gesprekken!
    3 - Nee, dat gaat niet via NL. Dat heet roaming = tegen een tarief dat jouw NL provider is overeengekomen met de lokale provider.

    Zonder telefoon is goedkoper.....

    :)

    V&B


     
  6. rap@yahoo.com

    rap@yahoo.com New Member

    Lid geworden:
    26 nov 2005
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Ja eddie 2, vegertje heeft gelijk. Maar een ding je moet dan wel een provider hebben die een contract met de provider hier heeft. KPN en OI werkt in ieder geval wel.
     
  7. charllenmaria

    charllenmaria New Member

    Lid geworden:
    26 jan 2006
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Wel verwarrend twee eddie's. Welke eddie ben jij nou Eddie?
     
  8. dududu1976@yahoo.com.br

    Lid geworden:
    11 dec 2005
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    dit is de one en only : Eddie...

    Tja, tis moeilijk, een andere naam nemen..:)
     
  9. volmer7

    volmer7 New Member

    Lid geworden:
    31 jan 2006
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    hoi eddie 1.
    ik wil best een andere naam nemen hoor als jij zegt hoe dat moet want wat ik ook invul hij geeft steeds eddie aan.
    trouwens ik vul gewoon mijn naam in en als deze site niet aangeeft dat er al een eddie is dan kan ik daar ook niets aan doen.
    groet.
     
  10. dududu1976@yahoo.com.br

    Lid geworden:
    11 dec 2005
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    ach ja, heb ik een stand-in....:):)
     
  11. dududu1976@yahoo.com.br

    Lid geworden:
    11 dec 2005
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Eddie met hoofdletter E ben ik..haha
     
  12. charllenmaria

    charllenmaria New Member

    Lid geworden:
    26 jan 2006
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Via 0900-0900 kan je voor nul cent per minuut bellen naar Brazilie, starttarief is 4,9 cent, ik heb het nog niet geprobeerd, want het is nog te vroeg om naar die lui te bellen nu. Ik vraag me af voor hoe lang het is.

    Groeten,
    Charll
     
  13. basic@basic.nl

    basic@basic.nl New Member

    Lid geworden:
    21 okt 2005
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb al een aantal keer gebeld via 0900-0900 maar is geen 0 c/pm. Ze hebben piek- en daluren. In het weekend bel je voor 1 c/pm. Is nog goedkoop natuurlijk.
     
  14. marconow@home.nl

    marconow@home.nl New Member

    Lid geworden:
    29 dec 2005
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Je komt er alleen niet tussen,lijnen bezet.
     
  15. charllenmaria

    charllenmaria New Member

    Lid geworden:
    26 jan 2006
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Dan blijf ik wel via 1643 bellen, ik heb het nooit zo op die 0900 nummers, dan krijg ik ook netjes een specificatie

     
  16. Muryam

    Muryam New Member

    Lid geworden:
    9 apr 2010
    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb ook wel skype..maar is niet handig als mijn family buitn is!! dan bel ik via nummer 0900-0400747 is maar 3 cent ofzo.. van het bedrijf tele0900. n daarnaast skype..dus valt opzich wel mee?
     

Deel Deze Pagina