Goedkope vakantie Egypte?

Discussie in 'Egypte' gestart door Anja Geluk, 5 dec 2011.

 1. Anja Geluk

  Anja Geluk New Member

  Lid geworden:
  5 dec 2011
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik ben momenteel druk bezig met het zoeken naar een goedkope vakantie naar Egypte voor aankomend jaar. Ik kwam terecht op http://neckermann.nl/last-minute-egypte.aspx en was benieuwd of mensen hier ervaring mee hebben. Zowel positief als negatief is welkom!

  Groetjes Anja
   
 2. leighnie

  leighnie New Member

  Lid geworden:
  11 feb 2012
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  ik heb geen ervaring met neckermann, maar ik heb vorige week een goedkope reis geboekt via skytours.
  zelf heb ik daar ook geen ervaringen mee maar met een positief telefoontje met d-reizen had ik geen enkele twijfel meer en ga ik naar het zelfde resort als vorig jaar(tia height) scheelt 300 pp als wanneer ik bij corendon zou boeken(2 volws+ 1 baby, gratis toegang tot het auapark en all in, in totaal voor 3 weken 2100 euro).
  mischien overwegen om via skytours te boeken? voor evt vragen stel ze gerust

  groetjes winnie
   
 3. Rehab

  Rehab New Member

  Lid geworden:
  27 feb 2012
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Vaak ben je goedkoper uit ALS je in Nederland alleen de vliegtickets koop en een hotel ter plekke boekt nu is dat lastig dat begrijp ik maar je kunt het ook via diverse kantoren in Egypte doen.
  Informatie bij : nagib.trv@gmail.com of fatah_nawawy@hotmail.com
   
 4. Rehab

  Rehab New Member

  Lid geworden:
  27 feb 2012
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Mochten mensen meer informatie willen dan kunnen jullie altijd bij Abdel Fattah El Nawawy telefoon : 0020235684161 / 62 of email : fatah_nawawy@hotmail.com / Sherif Hussein telefoon : 0020176331009

  http://www.available-travel.com/
   
 5. HansDo

  HansDo New Member

  Lid geworden:
  15 mrt 2012
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Bespaartip voor de vakantie in Egypte is passen op je belgedrag naar huis toe. Een goede manier is door gebruik te maken van een lokale prepaid telefoon en deze te opwaarderen via https://www.prepaidunion.com/nl . Je kunt veilig betalen met Ideal en je hoeft je niet te registreren. Surf daarom naar https://www.prepaidunion.com/nl/shop/country/egypt voer het telefoonnummer, kies het op te waarderenbedrag en rond de bestelling af. As easy as that. Bekijk hier de video van Prepaid Union: http://www.youtube.com/watch?v=fHnXimKdbgk
   

Deel Deze Pagina