Hoe ziet jouw ideale jungle-lodge verblijf eruit?

Discussie in 'Costa Rica' gestart door martinhavik, 1 feb 2013.

 1. martinhavik

  martinhavik New Member

  Lid geworden:
  1 feb 2013
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Beste lezer,

  We (stichting Work with Nature) zijn bezig met het ontwikkelen van een prachtig vakantie oord in Costa Rica. In het kort is het plan als volgt: we zamelen geld in in Nederland, kopen daar 400 hectare regenwoud van aan de oostkust van Costa Rica en bouwen er een onderzoekscentrum/ jungle-lodge. De belangrijkste voordelen zijn: het bos blijft behouden (de enige andere uitkomst is namelijk grootschalige bananenplantages op die locatie!!), de lokale bevolking behoud hun originele leefwijze, de lokale bevolking wordt door het onderzoekscentrum voorzien van duurzame werkgelegenheid. Kijk voor meer informatie over het project op www.savebiodiversity.org. Mocht u financieel willen bijdragen dan is dat uiteraard van harte welkom en kan dat ook via deze website, maar in eerste instantie zijn we uit op informatie!

  Daarom de vraag aan u: Hoe ziet uw ideale jungle-lodge verblijf eruit? Wat mag er niet missen, wat móet er absoluut missen, welke activiteiten moeten er aangeboden worden? Hoe zou u het liefst willen slapen? Wat zou u het liefst op de menukaart zien? Hoe kunnen vrijwilligers bijdragen aan dit project?

  Ons doel is om het geheel volledig duurzaam te maken, dus geen CO2 uitstoot, zo weinig mogelijk afval, eigen energie opwekken, lokale producten en diensten, etc. Ook houden we onze impact op de natuur zo klein mogelijk.

  Kom maar op met uw ideeën!
   

Deel Deze Pagina