Kleine impressies van Thailand

Discussie in 'Thailand' gestart door asiantraveler, 27 jun 2015.

 1. asiantraveler

  asiantraveler New Member

  Lid geworden:
  20 jun 2015
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Als ik op vakantie ben in Thailand maak ik naast foto's ook videofragmenten. Dit zijn vaak impressies tot maximaal enkele minuten. Ik zal proberen om met enkele regelmaat een filmpje op het forum te posten.

  Sommige filmpjes zullen voor velen herkenbaar zijn omdat het bekende toeristische plaatsen betreft, andere filmpjes wat minder.
   
 2. asiantraveler

  asiantraveler New Member

  Lid geworden:
  20 jun 2015
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Kort filmpje van een dorpje (en omgeving) op het platteland van Khorat. Met een scooter ben je mobiel en kun je veel in korte tijd bezichtigen.

  https://youtu.be/e0_jxgf3Nlc


   
 3. asiantraveler

  asiantraveler New Member

  Lid geworden:
  20 jun 2015
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Reizen met de trein door Thailand is leuk, zeker de 3e klasse. De ramen zijn open en de Thai zijn enigszins nieuwsgierig naar je. Helaas ontbreekt het aan comfort dus alleen de kortere afstanden vind ik leuk om mee te maken.

  Dit filmpje is gemaakt tijdens het ritje van Udon thani naar Nong Kai. Kaartje kost 12 bht en reis duurt ongeveer 50 minuten. Onderweg mooie uitzichten over rijstvelden met kleine huisjes, vogels die hun kostje bij elkaar zoeken en kleine bebossingen.

  Udon is een grote stad terwijl Nong Khai een groot dorp aan de mekong is. Mooie boulevard met uitzicht op Laos en de nodige bedrijvigheid op en aan de rivier.

  https://youtu.be/pswSynGiGH0
   

Deel Deze Pagina