Naar Brazilië met strafblad

Discussie in 'Brazilië' gestart door Milabrasil, 17 nov 2017.

 1. Milabrasil

  Milabrasil New Member

  Lid geworden:
  17 nov 2017
  Berichten:
  1
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi,

  Ik heb speciaal een account aangemaakt om deze vraag te kunnen stellen, wil verder niet te veel over mezelf kwijt in verband met de situatie.

  Ik wil voor een schoolreis 1 week naar Brazilië. Echter ben ik 3 jaar geleden opgepakt met harddrugs op een feestje, gezien dit iets meer was dan de gebruikershoeveelheid heb ik nu een misdrijf op mijn strafblad staan. (Erg dom, dat weet ik, een jeugdzonde zullen we het maar noemen).

  Nu heb ik zelf al heel veel uitgezocht, en kom ik tot de conclusie dat dit in principe geen probleem is. Ik weet dat ze in Amerika heel moeilijk doen, maar Brazilië is geen Amerika, dit wordt gezien als apart continent zo ver ik het begrijp. Dus ik hoef geen visum aan te vragen en ook in het vliegtuig zal hier niet naar gevraagd worden zo ver ik internet kan geloven. Er worden alleen vragen gesteld wat je komt doen, hoe lang je blijft en dergelijke (de 'toeristenvragen').

  Echter twijfel ik toch heel erg om de reis te maken. Stel dat ze er toch op een of andere manier ergens achter komen, dan kom ik misschien het land niet meer in of uit. Zeker gezien de 'war on drugs' en het label 'misdrijf'. Kunnen ze hier op een of andere manier achterkomen? Gegevens worden niet gedeeld zo ver ik weet, maar you never know...

  Kan iemand me iets meer vertellen over de procedure van het reizen per vliegtuig van Nederland naar Brazilië (geen overstap in USA), en over mijn veiligheid wat dit betreft? Ik heb nog nooit gevlogen en weet überhaupt dus niet wat ik kan verwachten. Alle informatie of meningen over deze situatie zijn welkom. Heel erg bedankt alvast.
   
  #1 Milabrasil, 17 nov 2017
  Laatst bewerkt: 17 nov 2017

Deel Deze Pagina