Nefis Travel @ Zakynthos!

Discussie in 'Zakynthos' gestart door Lies~, 20 sep 2010.

 1. Lies~

  Lies~ New Member

  Lid geworden:
  20 sep 2010
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Dag allemaal!

  Voor iedereen die van plan is om naar Zakynthos te gaan en veel van het eiland wil zien, probeer dan zeker één of meerdere excursies met Nefis Travel uit! Jackie, een Nederlandse vrouw die sinds tien jaar in Zakynthos woont, begeleid daar kleinschalige excursies naar de prachtigste plekjes van het eiland. Mijn vriendin en ik zijn net terug van Zakynthos en hebben op de tien dagen dat we daar waren 3 excursies met Nefis Travel gedaan, en we hebben er niets dan positief over te melden!

  Voor de meeste excursies is het wel vroeg opstaan (rond 8u-8u30 vertrek), maar hierdoor vermijd je wel degelijk de grote mensenmassa's. Zo ben je bijvoorbeeld met 24 man op Navagio Beach (= scheepswrak), terwijl je daar nog een uurtje op het strand kan zonnen en zwemmen. Dit in tegenstelling met de excursies die de "locals" aanbieden met grote luxueuze schepen van 200 tot 400 man, waar je dus niet veel kans hebt om vragen te stellen of gewoon te genieten van de rust en prachtige schoonheid van het eiland.
  't Is natuurlijk allemaal hoe je het zelf graag hebt, maar ik verkies dan toch even vroeger opstaan om dan op't gemak daar te zitten en genieten :)

  Nog een voordeel bij Nefis Travel is dat Jackie enorm veel weet over het eiland, en ze vertelt hier in de bus of tijdens tussenstops met volle overgave over. Wij vonden het echt héél interessant wat ze vertelde (zoals bepaalde mythologieën en tradities in Zakynthos), ze praat echt op een manier dat je uren aan een stuk geboeid zou kunnen luisteren naar haar verhalen! En zo leer je natuurlijk ook héél wat bij op echt een heel leuke manier.

  In ons geval - wel een rijbewijs maar met de Griekse rijstijl en beperkte kennis van kaartlezen echt geen zin om daar op ons eentje rond te rijden - waren deze excursies bij wijze van spreken een geschenk uit de hemel. We zijn echt blij dat we zoveel van het eiland hebben kunnen zien en leren en we hebben ook gewoon drie geweldig fijne dagen achter de rug (voordeel van kleine groepen, 't is echt gezellig!!).

  Dus, een grote tip als je naar Zakynthos gaat en wat van het eiland wil zien en ontdekken: Nefis Travel is the place to be! :) Zegt dat ik het gezegd heb :)


  (PS, voor wie graag waterpretparken doet: er is een groot verschil tussen Water Park @ Tsilivi en Water Village @ Sarakinado, let dus goed op want de locals zetten wel reclameborden met prachtige foto's van Water Village neer maar gaan dan wel naar Water Park, en dat is echt geen 18 euro waard! We spreken uit ondervinding :) )
   
 2. lara goudriaan

  lara goudriaan New Member

  Lid geworden:
  20 feb 2011
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi Lies, kan je me vertellen in welk plaatsje Nevis trafel is, ik heb er al wat meer over gehoord maar weet niet waar ze zit in zakynthos.
  bedankt alvast groetjes Lara
   

Deel Deze Pagina