Opgelet regio Razgrad!!

Discussie in 'Bulgarije' gestart door Yannbas, 23 jun 2014.

 1. Yannbas

  Yannbas New Member

  Lid geworden:
  23 jun 2014
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Beste mensen, kijk uit als u in de regio Razgrad, meer bepaald in de omstreken van het dorp Lomtsi, eigendom wil kopen. Er zijn malafide Belgen aan het werk, die tot doel hebben zoveel mogelijk geld afhandig te maken van mensen die onbekend zijn met Bulgarije. Ze werken nauw samen met een bouwbedrijf, genaamd New Bulgarian Land, en de Belgen heten zich Jo en Ronnie. Die hebben officieel niets met dat bouwbedrijf te maken maar trekken wel achter de schermen aan de touwtjes. Ik ben al 3 maal bedreigd, bijna in elkaar geslagen, afgeperst, enzovoorts. Vele andere Belgen hier bevinden zich in dezelfde situatie, waar valse facturen worden geïnd, afgesproken bouwwerken niet worden uitgevoerd, en prijzen buitensporig de lucht worden in gestuwd, ook voor kant-en-klaar verbouwde woningen. De Belgische Ambassadeur is een onderzoek gestart naar de zwendel, en binnenkort verschijnen er ook artikels over in de Belgische pers. U bent dus gewaarschuwd, ook al schijnen ze u erg vriendelijk toe!
   
 2. Yannbas

  Yannbas New Member

  Lid geworden:
  23 jun 2014
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Mocht u nog twijfels hebben over de betrouwbaarheid van "Jo en Ronnie" uit Lomtsi, dan raad ik u ten stelligste aan om contact op te nemen met de Belgische Ambassade in Sofia. Zowel Hare Excellentie Anick Van Calster, Ambassadeur, als Dhr. Marc Fieremans, Consul, zijn volledig op de hoogte van de situatie.

  Maar dat wil niet zeggen dat u moet twijfelen of u een huis zult kopen in Bulgarije! Het beste kunt u gewoon rechtsreeks van lokale mensen kopen, en lokale mensen in dienst nemen voor de verbouwingen. Dat bespaart u letterlijk duizenden euro's, en u helpt er rechtstreeks de vriendelijke maar straatarme Bulgaren mee in plaats van de rekeningen aan te spekken van malafide Belgen die enkel hun pensioen met duizenden euro's per maand willen aanvullen zonder dat de Belgische pensioendienst (waar u dik aan mee betaalt) hiervan op de hoogte is. Zo heb ik het uiteindelijk ook gedaan, na eerst serieus afgetroggeld te zijn geweest door deze personen en hun Bulgaarse kompanen.

  Zelf leef ik hier sinds een jaar full-time, en geniet ik van een mooi leven in de natuur, omringd door prachtige mensen, en betaal ik mijn 10% personenbelasting in Bulgarije met de glimlach.

  Indien u meer wilt weten, dan help ik u graag zo veel ik kan. Let op: ik ben geen makelaar, ik ben heel tevreden met mijn pensioen en accepteer dus geen geld, en ik ken voorlopig enkel mijn eigen streek goed, met de nodige contacten die ik u graag doorgeef mocht u dit wensen. Verder moei ik me nergens mee :) jan_dewaegheneire@telenet.be
   
 3. Yannbas

  Yannbas New Member

  Lid geworden:
  23 jun 2014
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Meer info kunt u ook vinden op:
  http://nieuwerbulgarije.123website.be (de website van dat koppel is http://nieuwbulgarije.123website.be)
  of via mijn blog:
  http://yannbastiaans.wordpress.com
   
 4. Yannbas

  Yannbas New Member

  Lid geworden:
  23 jun 2014
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Mijn website van in vorige post werd offline gehaald door Dhr. Ronnie Marynissen en Mevr. Jo van der Steen. Ze willen ten koste van alles vermijden dat mensen zich eerst informeren over hen bij de Belgische Ambassade.

  Daarom is vanaf heden http://nieuwbulgarije.wordpress.com online, die u informeert over de (wan)toestand in ons dorp.
   

Deel Deze Pagina