Palm Beach hotel Kotu

Discussie in 'Gambia' gestart door petwam6, 3 aug 2006.

 1. petwam6

  petwam6 New Member

  Lid geworden:
  3 aug 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  wij vertrekken eind augustus voor het eerst naar Gambia. We hebben geboekt in het Palm beach hotel in Kotu.Heeft iemand hier ervaring mee en wat is er in de buurt te doen. Nuttige tips zijn altijd welkom.
   
 2. wietse/alie

  wietse/alie New Member

  Lid geworden:
  29 mei 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  zie gammbia.pagina.nl
  Er staan hier een veel ervaringen van mensen met het Palm Beach hotel.
  Hopelijk schrik je er niet van.
  wietse
   
 3. wilco

  wilco New Member

  Lid geworden:
  18 mei 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  als je bij palm beach het strand oploopt zie je al snel het restaurant Kunta Kinteh. Hier kun je lekker en niet al te duur gezellig eten. En ook zijn hier jongens die je mee willen nemen naar alle leuke plekjes. Wel afdingen, als je de helft betaald zit je aardig in de buurt van de goede prijs. apen krokodillen slangenfarm houtsnijfabriek enz. Vraag maar naar Jaja en zeg dat je die 2 blonde nederlanders kent met een blonde jongen van 7 en een blond meisje van 9. Als ze je uitnodigen voor een bezoekje thuis doe dit dan niet bij Jaja maar bij Romeo. Laat nog even weten hoe het was.
   
 4. wilco

  wilco New Member

  Lid geworden:
  18 mei 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi Petra, wij zijn vandaag pas teruggekomen met onze 2 kinderen en hebben 3 fijne weken gehad in palm beach. Maar ik heb nog meer tips voor je:
  -Er zijn mooie kamers met mooi uitzicht en mooi balkon. Kom je in een andere kamer ga dan naar de receptie, na even praten heb je zo 1 van deze kamers.
  -Als je na 7 uur het hotel verlaat, vergeet dan nooit je muskietenspray.
  -Boek geen trip naar Georgetown. Hele slechte wegen, erg lang wachten en ook erg warm.
  -Een auto huren is goed mogelijk, maar blijf in het zuiden en ga ook niet verder dan Brikama. Betaal ook niet meer dan 1000 dalasis per dag. Dit is ongeveer 33 euro
  -Wil je met de ferry over van Banjul naar Barra, doe dit dan te voet en niet met een auto, he staat zo 3 uur te wachten.
  P.S. Vooraan de weg bij palm beach is in de bocht aan de rechterkant een shop. Hier werkt Jan. Zou je die de groeten willen doen van Margreet, Wilco, Kim en Jelle. Alvast bedankt. Blijf lezen, want ik denk dat er nog wel meer tips komen
   
 5. lizz

  lizz New Member

  Lid geworden:
  11 aug 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  hai petra,
  wij zijn 29 aug terug gekomen uit gambia (hotel palm beach)
  verwacht niet te veel van het hotel het is erg eenvoudig plus dat je iedere ochtend het zelfde ontbijt hebt.je kan heerlijk eten bij AL BABA zo 300 m verderop
   
 6. wilco

  wilco New Member

  Lid geworden:
  18 mei 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Fijne vakantie gehad ? En waren het tips waar je wat aan hebt gehad ?
   
 7. sdubbel@hotmail.com

  sdubbel@hotmail.com New Member

  Lid geworden:
  17 okt 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  vanaf het palm beach hotel kun je een ongeveer een uurtje lopen met het water aan je rechterkant. dan kom je in het mankey forest park. erg leuk de aapjes zijn niet schuuw en vergeet vooral de pindaĆ” niet mee te nemen. crocodile pool is ook leuk en leuk te combineren met laminloge. waar je tussen mangrove kunt vaaren. vergeet ook de 2 leukste markten niet serrakunda markt en albertmarkt in banjul. waar je erg goedkoop, leuk en lekker kan eten is foursesons. vanaf het elton tankstation met een gele taxi naar foursesons 50 dalisi. dit tentje is redelijk schoon. en het erzijn altijd een hoop lokale mensen.
  ik hoop dat je hier wat aan hebt.
  groetjes suzanne
   

Deel Deze Pagina