Rondreis Java Indonesi�

Discussie in 'Indonesië' gestart door Helsje, 2 mrt 2014.

 1. Helsje

  Helsje New Member

  Lid geworden:
  2 mrt 2014
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0

  Rachman Reizen,

  Wij zijn 2 weken met Rachman reizen door Java gereisd. Van Jakarta tot Melang. Fantastische weken doordat de reis individueel toegesneden wordt op jouw wensen. Bij boeken heb je in Nederland contact met Rachman reizen in Hoofddorp . Daar word je goed geadviseerd en kun je je wensen aangeven. In Indonesië wordt alles geregeld door Dhr. Rachman.
  Wij werden keurig door hem en zijn chauffeur afgehaald op het vliegveld van Jakarta.
  Verder van plaats naar plaats naar onze hotels. Onderweg werd over het land verteld en regelmatig gestopt voor proeven van fruit en spontane of geplande bezichtigingen.
  Heel relaxed op deze manier waarbij je totaal wordt ontzorgd en wel het authentieke Indonesië ervaart met veel Nederlandse wortels en gebouwen. Perfecte prijs kwaliteit verhouding en gezellige reisleider die met zijn chauffeur volledig ter beschikking zijn maar niet op je lip zitten. In tegendeel zelfs. Van harte aan te bevelen.


  Met vriendelijke groet,

  Els Vissers
   
 2. C.A. Klop

  C.A. Klop New Member

  Lid geworden:
  29 mrt 2012
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Rachman Reizen,

  Ook ik met mijn vrouw hebben Rachman als privé gids mee mogen maken door een rondtoer door Java. Heel relaxed van plaats naar plaats met chauffeur. Van Bogor naar Ketapang via de veerboot naar Bali (Lovina). Dus een tour van drie weken van West naar Oost Java. Alle hoogtepunten gehad. Van de Borobudur, Djengplateau , kraton, Bromo, Malang noem maar op. Rachman een heel gezellige man en niet te vergeten Halim een heel kundig chauffeur hebben onze vakantie tot een onvergetelijke gemaakt. Veel gezien en veel fruit onderweg gegeten, echt een aanrader voor mensen die iets van het land en de mensen willen ontdekken. En een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.

  Met vriendelijke groet,
  Cor Klop
   

Deel Deze Pagina