Spaanse privelessen in Quetzaltenago

Discussie in 'Guatemala' gestart door Canche, 20 jan 2015.

 1. Canche

  Canche New Member

  Lid geworden:
  20 jan 2015
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Wil je een volledige onderdompeling in de Spaanse taal, een nieuwe cultuur leren kennen en een unieke ervaring beleven voor een gunstige prijs? Dit en nog veel meer vind je bij taalschool Sol Latino.


  Sol Latino is gevestigd in het historische centrum van Quetzaltenango, de tweede stad van Guatemala. Met architectonische gebouwen daterend uit de achttiende eeuw is het één van de belangrijkste historische centra in Midden-Amerika en wordt het door velen beschouwd als de culturele hoofdstad van Guatemala. Je vindt hier verschillende mogelijkheden om uit te gaan, maar ook om te genieten van de prachtige natuur. De stad is gelegen in een dal omringd door bergen en vier grote vulkanen. Rond Quetzaltenango zijn veel Maya dorpen. Op straat zie je Maya’s gekleed in kleurrijke traditionele klederdracht, terwijl ze groenten en fruit verkopen en in hun eigen taal spreken.


  Spaanse privelessen op maat

  Onze filosofie is gericht op het aanbieden van een persoonlijke studiemethode aan onze studenten, welke wordt afgestemd op zijn kennis, vaardigheden en wensen om op die manier het studieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Onze lessen zijn een-op-een en worden gegeven door leraren met meer dan 8 jaar ervaring in het geven van Spaanse lessen aan buitenlandse studenten.

  Sol Latino biedt daarnaast een verscheidenheid aan cursussen voor mensen met specifieke behoeften en wensen. Je kunt hierbij denken aan cursussen voor vrijwilligers, stagiaires, medisch Spaans en voor reizigers. Als je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk gaat doen, zal jouw docent oefeningen, voorbeelden en de woordenschat gebruiken die van toepassing zijn op de verschillende situaties die zich bij het vrijwilligerswerk voor kunnen doen.

  Na het beëindigen van je studie Spaans krijg je een diploma uitgereikt met daarop het door jou behaalde niveau Spaans vermeld.


  Combineer vrijwilligerswerk met Spaanse taalcursus

  Naast het bieden van hoge kwaliteit Spaanse taalcursussen, vindt Sol Latino het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de lokale bevolking. Wij steunen en werken daarom nauw samen met diverse sociale organisaties in de regio waar jij als vrijwilliger aan de slag kunt.

  Wij hebben o.a. contact met organisaties op het gebied van gezondsheidszorg, kinderen en onderwijs. Zo kun je onder meer Engelse les geven, werken in een medische klinkiek of aan de slag bij een naschoolse opvang voor kinderen. Op basis van jouw ervaring en wensen gaan wij op zoek naar een project dat bij jou past.


  Leer Salsa dansen

  Naast Spaanse lessen en vrijwilligerswerk biedt Sol Latino ook de mogelijkheid om Salsa te leren dansen. Onder begeleiding van onze bedreven dansinstructeurs leer je niet alleen in korte tijd de basispassen, maar ook de kunst om je passies door middel van dans te uiten. Verschillende ritmes en salsapassen worden toegepast om jouw dansvaardigheden te verbeteren. Onze danslessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.


  Contact
  Voor meer informatie over Sol Latino kun je een bericht sturen naar sol.latino-xela@hotmail.com en onze website http://www.SpanishSchoolSolLatino.com/nl bezoeken.
   

Deel Deze Pagina