Sticky: Bali, welke bezienswaardigheden wil je zien?

Discussie in 'Bali' gestart door ReisSpecialist, 25 aug 2013.

 1. ReisSpecialist

  ReisSpecialist New Member

  Lid geworden:
  12 aug 2013
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Bali staat bekend om de stranden, maar er is meer. Buiten de blauwe golven van de zee vind je hier ook de groene golvende rijstvelden, vulkanische meren, een waterpaleis en dolfijnen. Ontdek het tijdens een <A Href="http://www.balionline.nl/individuele-rondreis-bali-rondreizen.htm" target="_blank">Bali rondreis</a>.

  1. Duik met de fiets de rijstvelden bij Ubud in om het lokale leven te ervaren in de ambachtelijke dorpjes met schilders, beeldhouwers en zilversmeden.

  2. Het waterpaleis van Tirtagangga is een ander hoogtepunt, een gids vertelt over de vergeten legendes terwijl je ronddwaalt door het paleis. Verblijf in een accommodatie in de tuinen van het paleis om je beleving compleet te maken en neem een verfrissende duik in het heilige water van de natuurlijke bronnen, waar de koning eeuwen geleden ook baadde.

  3. Verwacht in Lovina geen witte stranden (het zand is donker doordat Bali een vulkanisch eiland is) maar wel dolfijnen! De chase, het zoeken naar dolfijnen, begint vroeg in de ochtend wanneer het water nog spiegelglad is. De vissers weten de dolfijnen te vinden, omdat ze speuren naar de garnalen die de dieren lekker vinden.

  4. Verblijf in het bergdorp Munduk in cottages verscholen in een tuin van bloemen, met uitzicht over de onderliggende vallei. Hier vind je middenin een helder meer een eiland met tempel. Dit is de Ulun Danu Bratan tempel; ook wel de traptempel genoemd. Misschien heb je geluk en is er die dag een kleurrijke ceremonie.

  5. Op verschillende plekken kun je naar het strand op Bali. Maar het ene strand is het andere niet, zo is surferparadijs Kuta bekend en daardoor toeristisch. In Sanur is het minder druk, deze badplaats heeft lichtgele stranden (dat komt niet veel voor in Bali) en heeft de charme kunnen behouden ondanks de toeristen die er komen. Slaap in een comfortabel hotel aan de kust.

  Met Bali online bezoek je de bovenstaande plaatsen en slaap je in kleinschalige accommodaties. Met de bouwstenen bouw je jouw eigen reis. Onze reisspecialisten zijn er zelf geweest en helpen je met hun reiservaring graag verder. Neem een kijkje op <A Href="http://www.balionline.nl/" target="_blank">Bali online</a>.
   

Deel Deze Pagina