Sticky: Met chauffeur en gids op pad in Indonesi�

Discussie in 'Indonesië' gestart door ReisSpecialist, 25 aug 2013.

 1. ReisSpecialist

  ReisSpecialist New Member

  Lid geworden:
  12 aug 2013
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  In Indonesië gaan bijna alle reizigers met de auto en chauffeur op pad. Deze mensen kennen het land, de beste stops en het drukke verkeer. Ze spreken niet allemaal goed Engels, het spreken met handen en voeten zorgt dan ook voor een extra ervaring tijdens je <A Href="http://www.indonesieonline.nl/" target="_blank">Indonesië rondreis</a>.

  Met een chauffeur op pad, werkt op elk eiland net iets anders. Want niet elke chauffeur kan Engels spreken en dan heb je een gids nodig die dat wel doet.
  Op de meer ongerepte eilanden zoals Flores, Lombok en Sulawesi zijn de mensen niet hoog opgeleid, waardoor er een kleine kans is dat je chauffeur Engels kan spreken. Als je dan een bezienswaardigheid wilt bezoeken en iemand wilt je die er meer over kan vertellen, heb je een Engels sprekende gids nodig. Op deze ongerepte eilanden zal je, tijdens de dagen dat je er bent, dezelfde chauffeur hebben. De afstanden zijn hier namelijk groot, ook voor de chauffeur zelf. Op en neer naar huis elke dag, dat gaat niet voor hem. Maar elke keer dat je een andere highlight bezoekt, zul je een andere gids hebben.

  Op Bali en Java zijn de afstanden korter en kunnen de chauffeurs makkelijker terug naar hun woonplaats, dus op deze eilanden heb je niet de hele tijd dezelfde chauffeur. De mensen zijn hier ook hoger opgeleid en krijgen meer te maken met het spreken van Engels dus grote kans dat je hier onderweg een praatje kunt maken met je chauffeur. Voor elke transfer en bezoek aan een bezienswaardigheid heb je een dan ook een andere chauffeur en een andere gids.

  Wil je met een chauffeur en gids op pad en het van te voren geregeld hebben? Neem dan contact op met de reisspecialisten van <A Href="http://www.indonesieonline.nl/" target="_blank">Indonesië online</a>. Zij zijn zelf in het land geweest en helpen je graag verder met hun reiservaring. Met de bouwstenen kun je de hierboven genoemde eilanden bezoeken en bouw je jouw eigen Indonesië reis in elkaar.
   

Deel Deze Pagina