tandarts

Discussie in 'Istanbul' gestart door bartahrens, 2 jun 2007.

 1. bartahrens

  bartahrens New Member

  Lid geworden:
  2 jun 2007
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Istanboel is een mooie stad met zijn vele oude gebouwen en de beroemde blauwe moskee, als je in Istanboel bent is het zeer de moeite waard om deze te bezoeken.

  Ik ben hier in januari 2006 geweest daar verbleef ik bij een tandarts ( Tufan Tezcan) ik hem heb in Marmaris ontmoet nadat mijn zoon daar een ongeluk heeft gehad en hij mijn zoon op een geweldige manier heeft behandeld, zo kundig en vriendelijk. We zijn het jaar daarop teruggegaan naar marmaris om hem weer te ontmoeten, ik heb daar kronen laten zetten, 14 stuks aan de onderkant.

  En in december 2005 is hij verhuist naar Istanboel daarom was ik ook in januari in Istanboel, ja je zult het al raden... inderdaad daar heb ik de bovenkant laten doen en ik kan je zeggen het voelt zo fantastisch goed, nooit meer pijn aan mijn tanden.

  Mocht je zelf plannen hebben om kronen te laten zetten ga dan naar deze tandarts, ik durf m'n handen ervoor in het vuur te steken dat het er perfect uitziet (zie foto's) en als je een redelijk aantal kronen neemt wordt je ticket ook nog betaald door hem.

  Deze tandarts is een zeer kundige man op het gebied van kronen zetten, maar pas wel op bij wie je het laat doen, er zit nogal verschil in de kwaliteit van de kronen, hij gebruikt echt 100% porselein A kwaliteit dat wordt geimporteerd vanuit duitsland.

  Want er staan genoeg advertentie's op internet om kronen te laten zetten in Istanboel maar daar wordt het porselein gemengt met kunststof dus pas daarvoor op want na 5 jaar kun je alles eruit halen.

  Nou mocht je plannen hebben, ga naar deze tandarts!!!
  Deze man is een geweldige vriend van ons geworden, hij is alleraardigst en vooral eerlijk, mocht je vragen hebben dan kan je mij gerust bellen 06-22470463

  TufanTezcan tel: 0031- 216 478 31 09

  Bagdat Cad. No: 258 D:6 tel: 0031 - 216 478 00 11

  Caddebostan Istanbul Mob: 0090- 532 455 36 64
   
 2. sambeo

  sambeo New Member

  Lid geworden:
  17 mei 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik heb mijn gebit in april 2008 laten behandelen bij tandarts Erdal (voornaam) eigenaar en oprichter van Tandartspraktijk Istanbul, een nederlands sprekende, zeer kundig man met liefde voor zijn vak. Hij is verbonden aan het Universiteits Ziekenhuis in deze stad en volgt de nieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Daarnaast behandelt hij buitenlandse patiënten omdat hij zijn know how ten volle kan toepassen. Het belangrijkste verschil met Nederland is dat er van te voren, mede aan de hand van een OPG foto en jou eigen wensen, een behandelplan wordt opgesteld. Hierdoor weet je precies wat er gaat gebeuren en wat de kosten bedragen. Iets waar in Nederland nog al geheimzinnig over wordt gedaan. De gebruikte materialen zijn exact dezelfde die in Europa (Nederland) worden gebruikt en zijn dus van hoge kwaliteit. Ook de apparatuur is hypermodern. Een lazer-boor is in iedere tandartspraktijk die zich serieus neemt in Istanbul (Turkije) aanwezig (in Nederland zijn er op dit moment maar 7 in het hele land) . De hygiëne is uitstekend, je draagt zelfs plastic wegwerp hoesjes over je schoenen in de tandartspraktijk en de behandelkamer ziet er hetzelfde uit als hier. Verder is de begeleiding en de behandeling door alle verdere medewerk(st)ers ontzettend hartelijk en vriendelijk.

  Zelf ben ik het prototype van een angstpatiënt, maar ik heb me niet eerder zo veilig gevoeld bij een tandarts. De behandeling wordt verzorgd door een tandartsenteam van verschillende specialisten die ieder hun eigen vakgebied hebben. Afhankelijk van jou behandeling wordt bekeken welk van de specialisten er moeten worden ingeschakeld. Wat ik helemaal fantastisch vond was de begeleiding van het hotel naar de praktijk.

  De regeldame van tandarts Erdal, Mariette, de Nederlandse dame die in Istanbul woont, geeft niet alleen zeer snel uitstekende telefonische informatie als je haar belt of mailt vanuit Nederland, maar begeleidt patiënten gedurende de behandeling op een lieve en vriendelijke manier en weet bovendien heel veel van de cultuur van Istanbul.
  Bovendien is zij zeer betrokken bij de patiënten. Ik vond het heel erg prettig dat alles in het Nederlands besproken kon worden, dat geeft in zo’n ver vreemd land een vertrouwd gevoel. Allereerst ben ik natuurlijk naar Istanbul gegaan vanwege de lage kosten. Voor de totale behandeling incl. 17 kronen, waarvan een deel op 2 bruggen, was ik E 3200,- kwijt en alles was binnen 10 dagen in kannen en kruiken. Het resultaat is fantastisch en ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. De hartverwarmende vriendelijkheid en de manier waarop ik ben ontvangen en behandeld zal ik nooit vergeten. Hij is tevens specialist op het gebied van implantaten. Voor info en contact zie www.praktijkistanbul.com
   
 3. corina.jacobs@telenet.be

  Lid geworden:
  7 jul 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  hallo,

  kan iemand me ook een betaalbaar goed hotel aanraden in de buurt van die tandarts ? en waar ben ik het best voor vliegtickets ?
  Ik heb volgens de tandartsen hier een volledig gebit nieuwe tanden (kronen)nodig ...
  ziet er niet goed uit dus

   
 4. ellyzar

  ellyzar New Member

  Lid geworden:
  25 jul 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Het is inderdaad waar.
  De tandartsen in Istanbul zijn
  kwalitatief heel goed.
  Ik ben zelf ook onlangs geweest naar de
  praktijk van Group Dent van Prof. Dr. Hulya Berberoglu,
  Zij gaat alleen voor eerste klas kwaliteit kronen en implantaten met certificaat
  uit Zwitserland of Duitsland
  Beslist niets uit China of Korea
  Ik heb 14 kronen laten plaatsen en een implantaat en geen centje pijn gevoeld
  Zij is zeer kundig en gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, zgn
  metamorfoses zoals je ook wel eens in tv programma's ziet
  De prijzen liggen toch zo'n 50 procent lager dan in Nederland, bij sommige zorgverzekeringen kan je ook nog een gedeelte van de kosten terug krijgen.
  Het hotel ligt centraal gelegen bij de tandarts praktijk en vandaar kan je heel makkelijk met de metro en tram Istanbul verkennen
  Ik kan je FINALDENTAL aanbevelen 06 14649509, die de reis tot in de puntjes voor je regelt en eventueel,indien je dit wenst, excursies naar de bezienswaardigeheden in Istanbul en wat ook heel leuk is naar de Prinseneilanden
  die liggen voor de kust van Istanbul waar het vervoer alleen per paard en wagen is.
  Je gaat meestal met een klein groepje
  wat heel gezellig kan zijn.
  Wat ik ook heel belangrijk vindt is dat alles binnen zeer korte tijd bv een week gedaan kan worden, zaterdag, zondag of 's avonds laat, ze staan altijd voor je klaar in Istanbul, terwijl je hier in Nederland maanden bezig bent met tandarts afspraken.
  Vooronderzoek en nazorg vindt plaats in Rotterdam dus dat is ook goed geregeld
   
 5. Isabel van der Valk

  Isabel van der Valk New Member

  Lid geworden:
  9 jan 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  hallo,

  ik ben heel erg tevreden over mijn tandartsbehandeling in istanbul. Ik ben met medical travel service geweest en kan dit echt iedereen aanraden. Ik heb nog nooit zo'n aandacht van de tandarts gehad tijdens de tandarts behandeling. Hij vroeg steeds of ik iets voelde, of ik het nog uithield, etc..
  En het resultaat: Geweldig!! en dan te bedenken dat dit maar voor een fractie van de nederlandse kosten is gebeurd. Voor meer info, lees mijn ervaring op: http://www.medicaltravelservice.nl/tandarts/ervaringen-tandarts-behandeling/
  Groetjes, Isabel van der Valk
   
 6. iphoneme

  iphoneme New Member

  Lid geworden:
  19 feb 2011
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
 7. mariank

  mariank New Member

  Lid geworden:
  2 feb 2013
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi,,Ik weet wel van mensen ga bv niet naar dr zoals Erdal zoals beschreven door bv Sambeo het staat vol met leugens hij is geen hoofd van een uni maar heeft een kleine praktijk waar hij mensen helpt uit bv Holland en dit doet hij zwart
  8 kronen kosten bij hem 1050€,,garantie tot om de hoek de man is zeer aardig en thec. zeer bekwaam maar als je problemen krijgt er is geen bon en geen garantie dan is goedkoop ineens heel erg duur alles is slecht geregeld zijn l-hand bv Mariette is een kneus en dat je er hoesjes om je schoenen droeg kan maar in 2013
  niet meer,wanneer je het aan durfd zonder bon en dus 5 jaar garantie moet je gaan naar zijn ass verdiend p/m 500€ dat kan je zwaar onder betaald noemen daarom is het zo goedkoop er zijn betere in basiktas ik zou kiezen voor de veel betere en iets duurdere 4Travel of FinalDental bv ga is op zn site kijken bij het forum schrik niet de site staat vol porno berichten zoals hier boven
  een gewaarschuwd mens telt voor 2
   
 8. mariank

  mariank New Member

  Lid geworden:
  2 feb 2013
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  www.praktijkistanbul.com of deze bv doe je voordeel ermee http://4stravel.nl/
   
 9. CarolineLou

  CarolineLou New Member

  Lid geworden:
  11 feb 2013
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik ben net terug van een 4 daagse trip naar Istanbul, waar ik bij Tandarts Erdal Kumkumoglu in zijn prive kliniek mijn gebit heb laten doen.
  Ik kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden ben. Ik heb 1 stift laten plaatsen (voortand) met een noodkroon, en 1 implantaat (kies), behandeling implantaat duurde maar een half uur. Ik heb zelfs de injectie niet gevoeld. Mijn zoon grapte zelfs "je bent toch wel behandeld"
  In mei ga ik terug om mijn definitieve kronen te laten plaatsen.
  Ik heb zelf 4 jaar als tandarts assistente gewerkt en ben zeer onder de indruk over de hygiene en hoe geduldig en perfectionistisch Erdal en zijn assistente mij behandelde. Totaal geen tijdsdruk en heel verassend, totaal geen napijn. Ik was met een vriendin en die wees mij erop dat ik zelfs niet "raar" sprak na mijn behandeling. Ik ben na mijn behandelingen ook gewoon lekker gaan winkelen.
  Op verzoek regelen ze zelfs taxi's of verblijf.
  Een echte aanrader dus.

  Groetjes,
  Caroline
   

Deel Deze Pagina