Vietnam Toeristische Visa-informatiesysteem

Discussie in 'Vietnam' gestart door c.Dingley, 30 jan 2011.

 1. c.Dingley

  c.Dingley New Member

  Lid geworden:
  30 jan 2011
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik heb een harde tijd aan het zoeken voor de informatie van Vietnam toeristenvisum op mijn laatste reis naar Hanoi, en ik geloof dat de meeste van de reiziger zou in dezelfde situatie als ik. Daarom heb ik besloten om de informatie die ik gevonden te delen ...

  Volgens Wikitravel en anderen forums, komen de bezoekers uit de volgende landen geen visum nodig en kunnen blijven voor de volgende aantal dagen.

  - 15 dagen: Denemarken, Finland, Japan, Noorwegen, Zuid-Korea, Zweden, Rusland
  - 21 dagen: Filipijnen
  - 30 dagen: Indonesië, Laos, Maleisië, Singapore, Thailand

  Alle andere nationaliteiten hebben een visum nodig van tevoren naar Vietnam te bezoeken.
  Een single-entry toeristenvisum geldig gedurende 30 dagen kost US $ 70 (hoewel de exacte kosten zijn afhankelijk van land van afgifte) en duurt ongeveer 4-7 dagen te verwerken; express visa 2-3 dagen nemen op tweemaal de prijs. Als de aankoop van uw visum bij de Vietnamese ambassade in Londen [2], zal een 30-daagse single entry visum kost je 44 pond (£ 59 voor fast-track), terwijl een 30 dagen multiple entry visum kost € 70 (plus 8 pond verzendkosten Als je het nodig hebt gepost naar u terug). Een 30-dagen visum kan ook worden verkregen uit de Vietnamese consulaat in Battambang, Cambodja, tegen een kostprijs van US $ 35, met visa, rekening 2-3 dagen te verwerken, hoewel de exacte in-en uitgangen dienen te worden gespecificeerd. In het algemeen, visa zijn nu geldig voor alle entry-en exitpunten.

  Jan 2011 - Vietnamese ambassade in Bangkok kosten 2.100 baht voor een 30 dagen single entry visum. Ze nemen alleen baht. Dezelfde dag of 4.700 Baht voor een 3 maanden multiple entry (de volgende dag ophalen)
  Met ingang van november 2010, de Vietnamese missie bij de VN in New York City rekent $ 80 voor een 30-daagse single-entry visum. Contant geld of geld order wordt geaccepteerd. De verwerking duurt 6 werkdagen. Versnelde service (4 werkdagen) is verkrijgbaar voor $ 110.

  November 2010 - Vietnamese ambassade in Canberra Australië kosten 75 dollar AUD (74 dollar US!) Voor een 30 dagen single entry visum. Ongeveer 3 dagen om te verwerken. Andere consulaire diensten op deze ambassade hebben gemeld als traag en kostbaar (4 weken voor Ex-Vietnamese op zoek naar 5 jaar Visa uitzonderingen - en het paspoort moet hebben van 5 jaar verliet het leven).

  Juli 2010 - de Vietnamese ambassade in Singapore kosten 80 dollar SGD (62 dollar USD) voor een 30 dagen, single entry visum. 7 dagen verwerken. Een aantal Vietnamese ambassades bieden een "Terwijl u wacht-service" (mei 2008), waar een single entry visum kan worden verkregen in 15 minuten. Deze service kost US $ 92, maar is direct goedgekeurd. U bent verplicht om een geldig paspoort, pasfoto en betaling in contanten (kaarten niet geaccepteerd) mee te nemen.

  Ambassades zijn recalcitrante in het publiceren van een overzicht van de vergoedingen, zoals de relativiteitstheorie hoge kosten visum is een bron schaamte, inkomsten, en een toeristische afschrikkend zijn (EU en VS). Een vertraging in de toeristische aantal aankomsten is vermomd door het verwijderen van visumkosten voor bepaalde nationaliteiten (maar niet oud Vietnamees) resulterend in de buurlanden nummers vullen het vacuüm.

  Buitenlandse burgers van Vietnamese oorsprong van toepassing kan zijn voor de vrijstelling van de visumplicht die meerdere aantekeningen maakt voor 3 maanden op een tijdstip dat is geldig voor de duur van het paspoort. Een steeds populairder alternatief is om een visum regelen bij aankomst, die niet alleen aanzienlijk goedkoper, maar ook, vermindert de noodzaak voor de paspoorten in te schrijven op de Vietnamese ambassade in het land van herkomst.

  De term "visum bij aankomst" is een beetje misleidend in het geval van Vietnam voor een verklaring van goedkeuring moet worden verkregen voor aankomst. Die van een groeiend aantal online bureaus www.evisaasia.com voor een vergoeding van $ 25 behandeld (in 2010) de meeste organisaties accepteren betaling per creditcard en PayPal.

  De agent - gelegen in Vietnam - krijgt van het ministerie van Immigratie een brief van de goedkeuring dragen van de reiziger naam, geboortedatum, nationaliteit en paspoortnummer, en vervolgens naar voren dat de brief aan de reiziger per e-mail of fax, meestal binnen drie dagen werken. Na de landing op een van de drie internationale luchthavens (Hanoi, Ho Chi Minh City en Hanoi) de reiziger gaat om het visum bij aankomst tegen te gaan, presenteert de brief, vult u een extra vorm en krijgt een officiële stempel in zijn of haar paspoort. Een afstempeling vergoeding van $ 25 is verschuldigd op het moment - alleen Amerikaanse dollars worden aanvaard (geen andere valuta of creditcard) en de toelichting moeten in zo goed als nieuwe voorwaarde of ze zullen worden geweigerd. Twee pasfoto's zijn ook vereist.

  Merk op dat visa bij aankomst niet geldig zijn voor de grensovergangen en het officiële stempel kan alleen worden verkregen op de drie internationale luchthavens. Daarom reizigers die over land vanuit Cambodja, Laos of China moet in het bezit van een volledige visum bij aankomst aan de grens. Een derde alternatief, 'Visa met de code' lijkt te zijn een andere optie [Meer referenties nodig] waar online eerst toestemming is verkregen - met een code, dan kunt u het paspoort naar de ambassade voor de visum moet worden 'gestempeld'. Het is echter gemelde lokale stempelen kosten maakt het ongeveer hetzelfde kosten van een reguliere visum. Air Asia passagiers die reizen naar Vietnam vanaf Bangkok moet aanwezig de brief van de goedkeuring brief aan de check-in, anders geen check-in!


  Bron van Wikitravel
   

Deel Deze Pagina