Vluchten Transavia Malaga naar Nederland

Discussie in 'Andalusië' gestart door Animal in Need, 18 feb 2012.

 1. Animal in Need

  Animal in Need New Member

  Lid geworden:
  18 feb 2012
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Ticket naar Malaga geboekt via Transavia?
  Meldt u dan aan als vluchtbegeleider!

  De Stichting Second Chance Foundation Nederland is ontstaan uit een groep hondenliefhebbers die zich inzet voor de honden die verwaarloosd en mishandeld worden. De Stichting helpt het asiel in La Linéa in Zuid Spanje, vlakbij Gibraltar.

  Indien een hond of kat geadopteerd is, dan is het vaak wachten op een vluchtbegeleider. Het vervoeren van honden of katten in het ruim kan alleen gekoppeld worden aan een passagier. En er mogen per vlucht slechts 2 boxen en 2 tassenhondjes mee (1 tassenhondje) per passagier. Per keer kunnen er dus niet heel veel honden en/of katten mee naar NL, zeker als er grote honden mee vliegen waardoor er maar 1 hond in 1 box kan.

  Omdat er vaak meer honden worden geadopteerd dan er vluchten zijn, zijn wij op zoek naar mensen die op vakantie gaan naar Spanje, met Transavia op Malaga vliegen EN voor ons de dieren willen begeleiden naar hun gouden mandje in Nederland. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat alle honden na adoptie zo snel mogelijk van hun 2e kans kunnen gaan genieten. De boekingen en betalingen voor de boxen worden uiteraard door ons verzorgd. Het enige dat we daarvoor nodig hebben is uw boekingsnummer van Transavia.

  Voor het inchecken van de dieren in Malaga assisteert iemand van de stichting (die Spaans en Nederlands spreekt). Deze persoon brengt de dieren ook naar het vliegveld, die hoef je dus niet zelf op te halen in het asiel. Indien je een tassenhondje mee krijgt, dan mag je deze aan de riem meenemen door de douane heen tot aan de Gate. Pas als je het vliegtuig in gaat, moet het hondje in de speciale tas en gaat hij met je mee de cabine in. De grote boxen gaan direct het ruim in en zie je pas terug op het vliegveld in Nederland. Op het vliegveld in Nederland staat ook weer een vrijwilliger van de stichting klaar om te assisteren.

  Kleine moeite groot plezier!
  Wilt u ons helpen? Neem dan contact met ons op!

  Groetjes,
  Veronique
  Second Chance Foundation

  06-13166107
   

Deel Deze Pagina