Vrijwilligerswerk in Roemeni�

Discussie in 'Roemenië' gestart door M.Jansen, 24 mei 2009.

 1. M.Jansen

  M.Jansen New Member

  Lid geworden:
  24 mei 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Heb je weinig geld maar deze zomer op zoek naar een bijzondere manier om Roemenië te leren kennen? Zelf heb ik 3 jaar geleden deelgenomen aan een vrijwilligersproject via SIW en dit was voor mij een zeer goede ervaring! SIW, Stichting Internationale Vrijwilligersprojecten, is een non-profit organisatie met een breed en divers aanbod van internationale vrijwilligersprojecten in 70 landen waaronder Roemenië waaraan je kan deelnemen (voor het complete aanbod zoek in de SIW projectendatabase op: http://www.siw.nl/index.php?option=com_projectendatabase&Itemid=220)!

  In Roemenië kun je ook dit jaar als zgn. verkenner helpen bijvoorbeeld bij diverse natuur, constructie maar ook sociale projecten in verschillende mooie regio's oa. Cluj Napoca. De projecten duren 2 à 3 weken en zijn ideaal om met jongeren uit de hele wereld een land op een bijzondere manier te leren kennen. Deze zijn ook goed te combineren met een vakantie.

  Voor meer informatie kijk op www.siw.nl. Je kunt ook mailen via info@siw.nl, bellen op 030 231 7721 en/of komen op de speciale SIW informatiedag: Zaterdag 30 mei, 12:00 – 17:00 SIW kantoor, Willemstraat 7, Utrecht.
   

Deel Deze Pagina