Welkom op het Bali forum

Discussie in 'Bali' gestart door Sander & Wouter, 1 mrt 2006.

 1. Sander & Wouter

  Sander & Wouter New Member

  Lid geworden:
  6 jan 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Op deze plek kunt u in de toekomst al uw vragen stellen die betrekking hebben op Bali.

  Er zullen veel mensen zijn die u een antwoord op uw meeste vragen kunnen stellen!
   
 2. albert.delva

  albert.delva New Member

  Lid geworden:
  22 mei 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  na dit jaar thailand bezocht te hebben willen we in januarie volgend jaar naar Bali gaan. Kan ons iemand een tip geven voor een degelijk hotel kort aan het strand goed gelegen om uitstappen te maken. En hoe is de bevolking daar zijn ze ook zo vriendelijk als in Thhailand?
   
 3. Wiebe Talsma

  Wiebe Talsma New Member

  Lid geworden:
  16 mrt 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi Albert,

  Wij zijn op Bali en Java geweest en ook Thailand. Er is een wereld van verschil kan ik je vertellen, de Thai is vele male gemoedelijker dan de Balinees of Javaan, alhoewel er daar ook vele goede mensen rondlopen. De Indonësische natuur is overigens vele malen diverser en mooier dan de Thaise natuur, maar smaken verschilen.
  Het ergerlijke is op Bali en Java je in toeristen-oorden constant wordt lastig gevallen door opdringerige hustlers & bumsters die alleen maar op je geldt uit zijn. Om er vanaf te komen moet je stug doorlopen en resoluuut NEE blijven zeggen en vooral niet aankijken (zelfverzekerd overkomen). Van Nee hebben ze overigens nooit gehoort ze blijven doorgaan met zeuren, en het heeft niet altijd met armoede te maken. Timesharing moeten julie ook voor oppassen, jongens op brommertjes die je een lot laten trekken, altijd prijs, het doel je naar een hotel te lokken en daar over te halen om een overeenkomst te tekenen. Opgepast er zitten hele vriendelijke en mooie Nederlandse dames die je er in willen laten stinken, wij hebben dat meegemaakt en met veel plezier achteraf bekeken (een ervarig rijker).
  Stink hier niet in,(akte teken)hebben wij overigens ook niet gedaan. Hotels genoeg in de nabijheid van het strand, en heerlijk eten met vriendelijk hotel personeel die maar een schijntje verdienen, dus zo nu en dan een Tip is wel op z'n plaats.

  Veel plezier volgend jaar daar op Bali

  Wiebe
   
 4. brendababe18

  brendababe18 New Member

  Lid geworden:
  21 sep 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo allemaal
  Ook wij hebben Thailand al diversen malen bezocht en gaan eind april 3 weken naar BAli. Wij willen vanuit Bali een aantal dingen doen namelijk vanuit BAli varen naar Komodo en Flores en eventuuel Rinca (sunda eilanden) kan je dat ook ter plekker in BAli zelf boeekn ook willen we vanuit BAli naar Gili Meno is dit ook te ter plekke te boeken of gaan er ook vluchten zoals bij in Thailand van BAngkok naar Samui of Phuket of van Phuket naar Samui heb je dat ook in BAli?? Graag alle tips... thanks
   
 5. stigter1964

  stigter1964 New Member

  Lid geworden:
  26 apr 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo Brenda!
  Wij hebben ook plannen om in sept/okt. voor 3 weken naar bali te gaan. Als het kan willen we misschien Lombok en de Gili eilanden aandoen. Ik ben nu bezig om alles een beetje uit te pluizen. Wil je misschien laten weten hoe het bij jullie geweest is, of heb je misschien een website ofzo?
   

Deel Deze Pagina